“Köpek gibi çalışıyorum et yiyemiyorum, eğer bana vermiyorsan sen de yemeyeceksin”

“Köpek gibi çalışıyorum et yiyemiyorum, eğer bana vermiyorsan sen de yemeyeceksin”

08/07/2020 Kapalı Yazar: Fırtına Dergi

Tüylü Mikrofon adlı Youtube hesabı, sokaktaki vatandaşa mikrofon uzattı. Bir vatandaşın sözleri ise dikkat çekti: “Köpek gibi çalışıyorum et yiyemiyorum, eğer bana vermiyorsan sen de yemeyeceksin!

Kitap okumak istiyorum ama okuyamıyorum” diyen vatandaş, “Geçim derdinden kendimi geliştiremiyorum. Ben kendimi geliştiremezsem, yarın öbür gün çocuğum olacak, o da kendini geliştiremeyecek” diye belirtti.

“Köpek gibi çalışıyorum”

Ben o kadar kendimden kısmama rağmen et yiyemiyorum, et. Et nedir ya? Karnımı doyuramıyorum. Kardeşim ben çalışıyorum” diye belirten vatandaş, “Ben 2015 model bir arabaya bineceğim, güzel bir evde oturacağım, eğer dört tane çocuğum varsa 3+1 eve geçebileceğim ben. Bu hakkı sen bana vereceksin. Köpek gibi çalışıyorum senin için. Eğer vermiyorsan sen de yaşamayacaksın o zaman. Eğer ben yaşamıyorsam sen de yaşamayacaksın o zaman…” dedi.

Vatandaş, “Benim annem, ben 6 yaşımdan beri temizliğe gidiyor. Hala gidiyor geçinebilelim diye. 55 yaşında benim annem, psikolojisi bozulmuş, en ufak bir olayda kadın hiçbir şeyi kaldıramıyor. Biz bu duruma gelmişiz” diye de ekledi.