Pınar Gültekin öldürülmüş halde bulundu, fail Cemal Metin Avcı gözaltında

Pınar Gültekin öldürülmüş halde bulundu, fail Cemal Metin Avcı gözaltında

21/07/2020 Kapalı Yazar: Fırtına Dergi

Muğla’da, 5 gündür kayıp olan 27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in cansız bedeni bulundu. Boğularak öldürüldüğü ihtimali üzerinde durulan Pınar’ın en son beraber görüldüğü kişi gözaltına alındı. Gözaltındaki Cemal Metin Avcı, bir süre önce kendisini terk eden Pınar’ı öldürdüğünü ve cesedini çöp varilinde yakarak üzerine beton döktüğünü itiraf etti.

Muğla’nın Ula ilçesinin Akyaka mahallesinde yaşayan 27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in cansız bedeni bulundu.

DHA, 5 gündür kayıp olan Pınar’ın cansız bedeninin Menteşe ilçesinin kırsal Yerkesik Mahallesi’ndeki ormanlık alanda bulunduğunu yazdı.

Boğularak öldürüldüğü ihtimali üzerinde durulan Pınar’ın cenazesi, savcının incelemesinin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Pınar’ın reddettiği erkek gözaltında

Habere göre, olayla ilgili soruşturmayı sürdüren ekipler, güvenlik kameralarının görüntülerinden Pınar Gültekin’in kaybolmadan önce bir kişi ile alışveriş merkezinde oturduğu, ardından da bu kişiyle birlikte buradan ayrıldığını tespit etti.

Ekipler, Pınar’ın en son beraber görüldüğü kişiyi gözaltına alarak, sorgulamak üzere karakola götürdü.

Pınar Gültekin’in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan kişinin, reddettiği Cemal Metin Avcı adlı erkek olduğu belirtildi.

Cemal Metin Avcı’nın bir süre önce kendisini terk eden Pınar ile yeniden birlikte olmak istediği ancak genç kadının reddetmesi üzerine cinayeti işlediği belirlendi.

Gözaltındaki Avcı’nın ilk ifadesinde cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

Ayrıca DHA’nın haberinde, fail erkeğin ifadesinde, Pınar’ın cesedini ormanlık alana götürüp, çöp varilinde yakarak üzerine beton döktüğünü belirtti.

Pınar’ın öldürülmesine tepki: İstanbul Sözleşmesi yaşatır

Kadınlar, C.M.A. isimli erkeğin üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’i “öldürmesine” sosyal medyada tepki gösteriyor, İstanbul Sözleşmesi’ni hatırlatıyor.