‘Güldür Güldür’ AKP’li sosyal medyada trollerinin hedefi oldu

‘Güldür Güldür’ AKP’li sosyal medyada trollerinin hedefi oldu

22/06/2020 Kapalı Yazar: Fırtına Dergi

Show TV’de yayınlanan ‘Güldür Güldür’ adlı komedi programının oyuncularının 5 sene önce açtıkları “Berkin Elvan Ölümsüzdür” pankartı AKP’ye yakınlığıyla bilinen sosyal medya trollerinin hedefi oldu.

14 yaşındaki Berkin Elvan, Gezi eylemlerinde polis tarafından atılan biber gazı kapsülü ile başından vurulmuş ve hayatını kaybetmişti. Elvan için ölümünden bir sene sonra 2015 yılında Güldür Güldür ekibi tarafından sette “Berkin Elvan ölümsüzdür” pankartı açılmıştı.

Pankartın açılmasının üzerinden 5 yıl geçtikten sonra sosyal medyada paylaşılarak Güldür Güldür programına ve ekibini yönelik mesajlar paylaşılmasına tepki gösteren Ali Sunal’ı da hedef alan sosyal medya trolleri “GüldürGüldürİzlemiyoruz” diye etiket açtılar ve ayrıca program oyuncularına da hakaret eden kimi paylaşımlarda bulundular.

Ali Sunal’dan yanıt: “Hiçbir gencimizin burnu bile kanamasın”

Sosyal medya hesabından kendisini ve Güldür Güldür’ü hedef alan hesaplara cevap veren Ali Sunal ise Eren Bülbül’ün ölümünün ardından yaptığı paylaşımını alıntıladı ve “Eren Bülbül’ü neden paylaşmıyorsun” diyenlere yanıt olarak “Görmek isteyene! Kavgalar olmasın hiçbir gencimizin burnu bile kanamasın dileğim budur” dedi.