Dayanışma Hareketi, “Engelsiz Bir Yaşam İçin Dayanışmaya” çağırıyor

Dayanışma Hareketi, “Engelsiz Bir Yaşam İçin Dayanışmaya” çağırıyor

16/06/2020 Kapalı Yazar: Fırtına Dergi

Dayanışma Hareketi’nden bir grup engelli hakları savunucusu tarafından başlatılan çalışmada, görme engelli bireyler için yürütülen sesli kitap okuma faaliyetlerine destek çağrısında bulunuldu.

Engelsiz Bir Yaşam İçin Dayanışmaya” başlığıyla paylaşılan çağrı metninde gönüllülerin hazırlanan iletişim formunu doldurarak kampanyaya katılabilecekleri belirtildi.

Paylaşılan çağrı metninin tam hali şu şekilde:

“#EngelsizBirYaşamİçinDayanışmaya

Dünyanın olağanüstü zamanlardan geçtiği bu süreçte dayanışmanın, paylaşmanın ve birliğin önemini bir kez daha anladık. Buna ek olarak herkes için eşit, erişilebilir ve engelsiz bir dünya hayalimizin aslında pek de uzakta olmadığını fark ettik. Ülkemizin güçlü bir dayanışma hareketine hiçbir zaman olmadığı kadar ihtiyacı olduğunun bilinciyle mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda sizlere bir önerimiz var.

Yeni normalimizi inşa sürecine yavaş yavaş adım atmışken sizlere anlamlı bir dayanışma fırsatıyla geliyoruz. Gelecekte engelsiz ve erişilebilir bir dünya hayalimize ses vermek ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise sizleri görmeyenler için sesli kitap okuma kampanyamızın parçası olmaya davet ediyoruz. Yeni dönemde herkes için eşit ve engelsiz bir dünya hayalimizi gerçekleştirmemize sizlerin desteği olmadan ulaşmamızın mümkün olmadığını düşündüğümüzden aşağıda paylaşacağımız kısa anketi doldurarak bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz. Bu çalışmayla ilgili soru, görüş ve önerilerinizi bizlere [email protected] adresinden mail yoluyla ulaştırabilirsiniz.

Dayanışma Hareketi”

Katılım formu için tıklayın.