Netflix’ten ‘Geleceğe Dönüş 2’ filmine sansür

Netflix’ten ‘Geleceğe Dönüş 2’ filmine sansür

26/05/2020 Kapalı Yazar: Fırtına Dergi

Netflix’te yayımlanan “Back to the Future 2” (Geleceğe Dönüş 2) filmine sansür uygulandığı ortaya çıktı. Filmde dergi kapağı kesildi. Kullanıcıların tepki göstermesinin ardından editlenen film orijinal haliyle değiştirildi.

Michael J. Fox ve Christopher Lloyd’un başrolünü paylaştığı kült bilim kurgu filmi “Geleceğe Dönüş 2” sansüre uğradı. Netflix’te yayımlanan filmin bir sahnesinde dergi kapağı kısmının kesildiği ortaya çıktı.

Josh Gad’ın YouTube programına konuk olan film ekibi bu kez Netflix yüzünden hayranların şok geçirmesine neden oldu. “Geleceğe Dönüş 2” filminin bir sahnesinin sansürlendiği fark edildi ve konu sosyal medyaya taşındı.

Netflix, filmde Marty McFly’ın bir dergiyi karıştırdığı sahneden derginin sayfalarının kesildiği görüldü. “Ooh La La” adlı magazin dergisinin kapak görselinde yer alan görüntü özellikle kesilmişti. Tepkilerin ardından ise editlenen filmin orijinal haliyle değiştirildiği belirtildi.

‘Geleceğe Dönüş 2’nin konusu:

Marty ile çılgın bilim adamı dostu Dr. Brown için, bir kez daha zaman makinesine çevirdikleri DeLorean’a başvurma zamanı. Marty bu kez 2015’e gidip henüz doğmamış çocuğuna yardım etmek zorunda kalacak. Elbette bunu yaparken ortalığı karıştırıp zamanın dokusuna ve düzenine zarar verecek.